Головна » 2015 » Грудень » 25

   З метою підвищення ефективності роботи відділів державної реєстрації актів цивільного стану та якості обслуговування громадян у сфері державної реєстрації актів цивільного стану Міністерством юстиції України запроваджено ряд пілотних проектів.

   Зокрема, відділ державної реєстрації актів цивільного стану Миколаївського районного управління юстиції у Львівській області з 20.11.2015 реалізовує електронний сервіс з проставлення апостиля на офіційних документах, що видаються органами юстиції та судами, а також на документах, що оформляються нотаріусами України. Однією з важливих функцій Електронного Реєстру апостилів є дистанційне опрацювання документів органами, уповноваженими на проставлення апостилю. Завдяки використанню сучасних технологій громадяни і юридичні особи зможуть отримати дану послугу за місцем свого перебування у будь-якій області, без потреби витрачати кошти і час на поїздку до Киє ... Читати далі »

Категорія: Державна реєстрація актів цивільного стану | Переглядів: 465 | Додав: mykolajivreestr | Дата: 25.12.2015 | Коментарі (0)

Миколаївське районне управління юстиції
81600 вул. Шептицького 9, м.Миколаїв
Львівська область



0 (241) 51-337 info@mk.lv.minjust.gov.ua
Ми на карті