Головна » 2015 » Листопад » 18

Нещодавно був проведений конкурс з відбору адвокатів, які залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на виконання наказу Міністерства юстиції України від 19.08.2015 № 224/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги».

         Конкурс відбувся у три етапи:

- перший етап – розгляд документів, поданих претендентами, другий етап – письмове тестування претендентів,  третій етап – індивідуальні співбесіди.        

Конкурс проводився з метою залучення адвокатів для надання правових послуг, визначених частиною другою статті 13 Закону України «Про безоплатну правову допомогу», суб’єктам права на безоплатну вторинну правову допомогу, визначеним статтею 14 зазначеного Закону.

      &nbs ... Читати далі »

Категорія: Безоплатна правова допомога | Переглядів: 677 | Додав: mukolaivjst | Дата: 18.11.2015 | Коментарі (0)

Цією статтею розпочинаєм рубрику «Правова допомога». Нагадаємо, що з 1 липня 2015 року розпочав прийом громадян Стрийський місцевий центр з надання безоплатної  вторинної правової допомоги. Про послуги, надання яких забезпечує центр, та про осіб, які мають них право, а також про види первинної правової допомоги  ми сьогодні поговоримо із Марією Николаїшин — директором Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Іваном Данилком – виконуючим обов’язки начальника Миколаївського районного управління юстиції, начальником реєстраційної служби.

Пане Іване, що таке первинна правова допомога?

Безоплатна  первинна  правова  допомога  -  вид  державної гарантії,  що полягає в інформуванні особи про її права і свободи, порядок  їх  реалізації,  відновлення  у  випадку  їх порушення та порядок оскарження рішень,  дій чи безді ... Читати далі »

Категорія: Безоплатна правова допомога | Переглядів: 431 | Додав: mukolaivjst | Дата: 18.11.2015 | Коментарі (0)

Миколаївське районне управління юстиції
81600 вул. Шептицького 9, м.Миколаїв
Львівська область



0 (241) 51-337 info@mk.lv.minjust.gov.ua
Ми на карті